Aktualno

Odprtje razstave fotografij »Narava nas povezuje – Parki Dinaridov«

Vljudno vas vabimo na otvoritev razstave fotografij »Narava nas povezuje – Parki Dinaridov«, ki bo 15. novembra 2018 ob 11. uri na eni najlepših lokacij v Ljubljani – na Jakopičevem sprehajališču
v mestnem parku Tivoli
. Slovesni govornik na otvoritvi razstave bo župan Mestne občine Ljubljana, g. Zoran Janković.

Cilj razstave je promocija zavarovanih območij, združenih v zvezo Parkov Dinaridov, in zavarovanih območij, ki so člani Skupnosti naravnih parkov Slovenije. Razstava bo na Plečnikovi promenadi na ogled do januarja 2019.

Image may contain: sky, text, outdoor and nature


___
Mrežo Parki Dinaridov sestavlja 90 zavarovanih območij v Albaniji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, na Hrvaškem, na Kosovem, v Makedoniji, Sloveniji in Srbiji. Združenje je bilo ustanovljeno konec leta 2014 v Podgorici, kjer ima tudi sedež. Na razstavi prav tako sodelujejo člani Skupnosti naravnih parkov Slovenije, ki je nastala leta 2011 in danes združuje štirinajst upravljalcev zavarovanih območij Slovenije.

Parki Dinaridov – mreža zavarovanih območij Dinaridov želi s svojimi ukrepi vzpostaviti in uresničiti skupni interes za izboljšanje varstva okolja ter trajnostnega razvoja in izboljšati sodelovanje med zavarovanimi območji v državah Dinarskega loka. To sodelovanje se nanaša predvsem na krepitev kulturnih in naravnih vrednot zavarovanih območij Dinaridov, na njihovo promocijo in podporo zahtevam zavarovanih območij ter na izvajanje dobrih praks na področju trajnostnega razvoja in upravljanja.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n