Aktualno

Zaradi prenove Kersnikove ulice onemogočena uporaba podzemne zbiralnice

Bližnje stanovalce in uporabnike podzemnih zbiralnic obveščamo, da zaradi prenove Kersnikove ulice predvidoma dva meseca ne bo možno odlagati odpadkov v podzemno zbiralnico na Kersnikovi 4.

V tem času, tako kot do zdaj, svoje odpadke lahko odlagate v druge, bližnje podzemne zbiralnice, in sicer na  Dvoržakovi 10 in Vošnjakovi 9.  V podzemno zbiralnico na Slovenski 55c (ob severni strani objekta Kozolec) je možno odložiti zgolj preostanek odpadkov in biološke odpadke, medtem ko lahko v podzemno zbiralnico na Slovenski 55a (ob južni strani objekta Kozolec) odložite embalažo, papir, steklo in preostanek odpadkov.

Hvala za razumevanje in potrpežljivost.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n