Aktualno

Pomembno je, da po praznikih smrečice končajo v pravih zabojnikih

Pomembno je, da odslužene smrečice po praznikih končajo v pravih zabojnikih:

  • naravne v zabojnikih za biološke odpadke oziroma v zabojnikih za zeleni odrez v zbirnih centrih. Iz naravnih smrečic namreč v RCERO Ljubljana nastane kompost.
  • umetne/plastične pa v ustreznem zabojniku v zbirnih centrih. Plastične smrečice Snaga enako kot druge ločeno zbrane odpadke preda podjetjem, ki poskrbijo za reciklažo.

Občane prosimo, da še uporabne smrečice iz umetne mase prinesete v Center ponovne uporabe na Povšetovo 4 (ali pa v ZC Barje odložite v poseben, ponovni uporabi namenjen kotiček). Enako lahko storite z lučkami, okraski in podobnim.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n