Aktualno

Zaradi programske napake nekateri uporabniki prejeli decembrsko položnico z napačnim izpisom zneska plačila

Spoštovane uporabnice in uporabniki.

Zaradi programske napake smo nekaterim uporabnikom poslali decembrsko položnico z napačnim izpisom zneska plačila. Napaka se je zgodila, ker je sistem delnim vsotam na računu dvakrat pripisal/zaračunal zamudne obresti. Ker so računovodsko računi pravilno poknjiženi (to pomeni, da so zamudne obresti upoštevane samo enkrat), bomo tem uporabnikom isti račun poslali še enkrat, tokrat s pravilnim zneskom.

Če ste med ponovnimi prejemniki decembrske položnice tudi vi, prvo položnico pa ste že plačali, bomo preplačilo upoštevali pri naslednji, januarski položnici.

Če imate še kakšno vprašanje ali potrebujete dodatna pojasnila vas prosimo, da pokličete v Snagin center za podporo in pomoč uporabnikom na številko 01 477 96 00 ali nam pišete na snagalj@snaga.si.

Iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti in se zahvaljujemo za razumevanje.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n