Aktualno

Snaga po silvestrovanju odpeljala 7.250 kg odpadkov

Količine odpadkov, ki v Ljubljani nastanejo po praznovanju najdaljše noči v letu, vztrajno padajo: letos smo zbrali in odpeljali dobrih sedem ton odpadkov, kar je 270 kilogramov manj kot v lanskem letu in kar štiri tone manj kot pred petimi leti.

Po silvestrovanju smo s čiščenjem začeli ob štirih zjutraj, prizorišča prireditev je čistilo in urejalo 28 Snaginih zaposlenih. Zaradi gneče na prireditvenem prostoru Kongresnega trga je bilo navkljub številnim zabojnikom za zbiranje steklenic, plastike in papirja na tleh kar precej odpadkov.

Prešernov in Mestni trg ter Trg francoske revolucije so bili bistveno manj onesnaženi.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n