Aktualno

Izbrali Naj javno stranišče 2020: med mestnimi občinami Ljubljana prva

Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen je podelilo nagrade in priznanja za najbolj urejena javna stranišča v Sloveniji za leto 2020. Komisija društva je opravila terensko ocenjevanje na 154 lokacijah javnih stranišč po vsej Sloveniji;  med drugim je preverjala stranišča v enajstih mestnih občinah. 

V akciji, ki je letos potekala že dvanajstič, so ocenjevali dostopnost, urejenost in čistočo, označenost dostopa, število sanitarij, sanitarije za invalide, opremo ter in higienski material (tudi možnost uporabe razkužila ter papirnatih brisač namesto električnih sušilcev) ter ugotovila, da so, enako kot lani, najbolj urejena naša, ljubljanska javna stranišča.

Voka Snaga za Mestno občino Ljubljana upravlja javna stranišča na desetih lokacijah.  Sedem javnih stranišč je dostopnih tudi osebam z gibalnimi oviranostmi, pod Mesarskim in Prulskim mostom, na Grubarjevem nabrežju – Špica ter na Bregu - Keller pa so tudi  previjalnice. Uporaba javnih stranišč je brezplačna.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n