Aktualno

Cevkovo spletno mesto je odprlo svoja vrata

Cevko, maskota ljubljanskega vodovoda in kanalizacije, je z današnjim dnem zaživel v svojem, čisto novem spletnem mestu, ki je namenjeno mlajšim otrokom v osnovnih šolah. K obisku vabimo tudi še mlajše radovedneže, pa tudi mladino in starše. Prepričani smo, da v Cevkovem mestu ne bo nikoli dolgočas.

Na poti skozi Cevkovo mesto boste srečali poučne vsebine o vodi, se spomnili pomena vodnega kroga, našli zanimive podatke o vodi v Ljubljani in se sprehodili mimo znakov v mestu, ki so povezani z vodo. Poučili se boste o pomenu varčevanja z vodo, se pomerili v spletni igrici in našli še marsikaj.

Cevko je doma na spletnem naslovu www.cevko.si. Vabimo vas, da ga obiščete.

In ne pozabite: Cevko pije vodo iz pipe, ker je ta najboljša.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n