Aktualno

Vabilo k sodelovanju v Cevkovi nagradni igri

Cevko, maskota ljubljanskega vodovoda in kanalizacije, nadaljuje svoje poslanstvo z nagradno igro. Otroke 1. In 2. razredov ljubljanskih osnovnih šol smo k sodelovanju povabili z osebnim vabilom. V primeru, da se je vabilo izgubilo, pa dovolite, da otroke še enkrat povabimo, da s svojimi starši in učitelji ustvarijo Cevka, največjega prijatelja in varovalca voda.

Nagradna igra bo potekala od 25. 9. do 21. 11. 2011. Vse do takrat bomo zbirali otroške umetnine, konec marca 2012, ob svetovnem dnevu voda, pa bomo pripravili tudi veliko razstavo zbranih del. Ustvarjalna otroška energija bo nagrajena, saj bo Cevko za vsako prispelo umetnino malim umetnikom podaril spominek.

Pripravite torej papir in škarje, barvice in flomastre ter s kančkom ustvarjalnosti ustvarite najlepšega Cevka.

In ne pozabite: Cevko pije vode iz pipe, ker je ta najboljša.

Za nadaljnje informacije nam pišite na naslov: voka@vo-ka.si.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n