Aktualno

Izšla je pobarvanka 'Cevkove dogodivščine'

 

Začetek novega šolskega leta bomo otrokom 1. in 2. razreda osnovnih šol v Mestni občini Ljubljana in zadnjih dveh letnikov javnih vrtcev v Ljubljani popestrili s pobarvanko z naslovom "Cevkove dogodivščine". Pobarvanka spada v niz gradiv, ki jih v letošnjem letu namenjamo mlajšim otrokom.

Če želite Cevkovo pobarvanko prejeti po pošti, nam to lahko sporočite na naslov voka@vo-ka.si.

Cevkova pobarvanka bo v e-obliki dostopna tudi na otroškem spletnem mestu, imenovanem Cevkovo mesto, ki ga pospešeno gradimo. O njegovi otvoritvi bomo seveda poročali.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n