Aktualno

13. oktober, prvi mednarodni dan e-odpadkov

Ker so elektronski odpadki najhitreje rastoča oblika odpadkov na svetu in ker jih recikliramo zgolj 20 odstotkov, vsako leto kar 40 milijonov ton e-naprav konča na odlagališčih (predvsem v Afriki) ali v sežigalnicah. Tako zapravljamo surovine, po drugi strani pa e-odpadki, če z njimi ravnamo malomarno, škodujejo človeku. Vsebujejo namreč zelo nevarne snovi - živo srebro, svinec, krom, arzen idr.

Kam z e-odpadki ali napravami, ki jih ne potrebujete več?
Še uporabne prinesite v Center ponovne uporabe na Povšetovo 4 (od torka do sobote med 9. in 17. uro), prodajte ali podarite jih, odslužene pa prinesite v zbirne centre, premično zbiralnico ali jih oddajte trgovcem.

Prvi mednarodni dan e-odpadkov

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n