Aktualno

Zaradi praznikov zbirni centri in Center ponovne uporabe zaprti

V sredo, 31. oktobra, in v četrtek, 1. novembra, so zbirni centri v Ljubljani in v primestnih občinah zaradi praznikov zaprti. Zaprt bo tudi Center ponovne uporabe na Povšetovi ulici 4.

Zbirni center Barje s 1. novembrom prehaja na zimski urnik obratovanja. Svoje odpadke boste do 31. marca na Cesto dveh cesarjev 101 lahko pripeljali od ponedeljka do sobote, med 6. in 18. uro.

V tem obdobju imajo spremenjen delovnik tudi nekateri drugi zbirni centri v primestnih občinah.

ZAČASNI ZBIRNI CENTER IG ZAČASNI ZBIRNI CENTER ŠKOFLJICA ZAČASNI ZBIRNI CENTER VODICE
od 2. novembra do 31. marca: od 2. novembra do 31. marca: od 30. septembra do 30. aprila:
  • ob sredah med 9. in 13. uro ter med 14. in 17. uro.
  • ob sredah med 14. in 16.30 uro
  • ob sobotah med 9. in 12. uro
  • ob sredah med 9. in 12. uro

 

Zbirni center Barje ob praznikih zaprt.
Zbirni centri so ob praznikih zaprti (foto: M. Štefančič)

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n