Pitna in odpadna voda

Vloge za izplačilo nadomestila za zmanjšanje dohodka iz kmetijske dejavnosti zaradi prilagoditev ukrepom vodovarstvenega režima

Vlagatelje zahtevkov za izplačilo nadomestila za zmanjšanje dohodka iz kmetijske dejavnosti zaradi prilagoditev ukrepom vodovarstvenega režima obveščamo, da lahko vloge v obdobju od 31. 1.2021 do 31. 3.2021 oddajo:

  • osebno v preddverju sedeža podjetja ali
  • po pošti na naslov JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o., Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana ali
  • na elektronski naslov vokasnaga@vokasnaga.si.

Nadomestilo se izplačuje na osnovi Uredbe o načinu izplačevanja in merilih za izračun nadomestila za zmanjšanje dohodka iz kmetijske dejavnosti zaradi prilagoditve ukrepom vodovarstvenega režima (Uradni list RS, št. 105/11, 64/12, 44/13, 55/15, 97/15, 77/16 in 197/20

Vlogi je potrebno priložiti:  Zahtevek za izplačilo nadomestila za zmanjšanje dohodka iz kmetijske dejavnosti zaradi prilagoditve ukrepom vodovarstvenega režima, Izjava upravičenca o davčnem statusu, Izjava upravičenca o kmetijskem gospodarstvu, Izjava upravičenca o tem, da ni naslovnik neporavnanega naloga za izterjavo, Izjava upravičenca glede enotnega podjetja in namenske porabe sredstev za dodelitev pomoči de minimis v okviru sheme pomoči za razvoz gnojnice in gnojevke in pripravo gnojilnega načrta.

Vloge, ki ne bodo oddane v zakonsko predpisanem terminu, bodo zavržene.

Datoteke
PDF icon Izjava upravičenca glede enotnega podjetja in namenske porabe sredstev [pdf | 254,8 KB]
PDF icon Izjava upravičenca o kmetijskem gospodarstvu [pdf | 330,5 KB]
PDF icon Izjava upravničenca, da ni naslovnik neporavnanega naloga za izterjavo [pdf | 17,7 KB]
PDF icon Izjava upravičenca o davčnem statusu [pdf | 232,1 KB]
PDF icon Zahtevek za izplačilo nadomestila za zmanjšanje dohodka iz kmetijske dejavnosti zaradi prilagoditve ukrepom vodovarstvenega reži [pdf | 159,7 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n