Pitna in odpadna voda

Grafični pregled rezultatov občasnih preskušanj pitne vode

Notranji nadzor nad skladnostjo pitne vode se izvaja skladno z določili Pravilnika o pitni vodi (Ur. l. RS, št. 19/0435/0426/0692/0625/0974/15 in 51/17).

Nekatera naselja v Ljubljani in okolici so s pitno vodo stalno oskrbovana z načrpano vodo iz ene vodarne, nekatera pa ležijo na območjih, kamor v odvisnosti od razmer na vodovodnem omrežju doteka voda iz več vodarn.

S klikom na naziv oskrbovalnega območja (zemljevid spodaj) lahko dostopate do tabelaričnega in grafičnega prikaza rezultatov občasnih preskušanj pitne vode od leta 2010 dalje.

Informacijo o tem, na katerem oskrbovalnem območju živite, lahko najdete z iskalnikom "Od kod priteče voda?"

Interaktivni zemljevid oskrbovalnih območij

Šmarna gora Šentvid Kleče Kleče, Brest Brest Kleče,Brest,Hrastje Pijava Gorica Lipoglav Ravno Brdo Trebeljevo Želimlje Rakitna Jarški prod Hrastje, Kleče Kleče, Jarški prod Kleče,Hrastje


Nazaj na zemljevid
Počakajte, nalagam podatke ...
Izberite oskrbovalno območje
Brest
Hrastje, Kleče
Jarški prod
Kleče
Kleče, Brest
Kleče, Brest, Hrastje
Kleče, Hrastje
Lipoglav
Pijava Gorica
Rakitna
Ravno Brdo
Šentvid
Šmarna gora
Trebeljevo
Želimlje
Kleče, Jarški prod

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n