Pitna in odpadna voda

V kopalnici

 Na piktogramu so simboli (ura, tuš, prečrtana kad), ki spodbujajo varčevanje z vodo.Na piktogramu so simboli (prečrtana odprta pipa, kozarec z vodo, roke z milom), ki spodbujajo varčevanje z vodo.

  1. Med umivanjem rok, zob ali med britjem zapirajmo pipo.
  2. Uporabljajmo raje tuš kot kopalno kad.
  3. Skrajšajmo čas tuširanja.
  4. Premislimo, ali je res potrebno brisače menjavati vsak dan.
  5. Preverimo, ali smo pipo po uporabi dobro zaprli.
  6. Preverimo, ali splakovalnik v stranišču pušča.
  7. Zamenjajmo stari splakovalnik v stranišču z novim, dvostopenjskim.
  8. Ne uporabljajmo stranišča za odplakovanje uporabljenih papirnih robčkov, po uporabi jih odvrzimo v koš.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n