Aktualno

Zbirni centri delujejo po nespremenjenem urniku

Zbirni centri, ki jih upravlja Voka Snaga, obratujejo po nespremenjenem urniku. Zaradi preprečevanja širjenja okužb v zbirnih centrih še vedno veljajo naslednji ukrepi:

  • v zbirnem centru je hkrati lahko omejeno število vozil,
  • samostojno razvrščanje odpadkov,
  • upoštevanje varnostne razdalje (dva metra),
  • uporaba zaščitnih mask,
  • upoštevanje vseh splošnih navodil NIJZ.

Da bo odlaganje odpadkov čim lažje in hitrejše, prosimo, da odpadke ustrezno pripravite in razvrstite že doma, ob obisku v zbirnem centru pa dosledno upoštevajte navodila zaposlenih.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n