Aktualno

Stanje vodomera odčitajte in nam ga sporočite sami

Z namenom preprečevanja širjenja bolezni covid-19 do nadaljnjega ne izvajamo popisov obračunskih vodomerov, ki se nahajajo v objektih. Zaradi zagotavljanja vaše varnosti in varnosti naših zaposlenih bomo v tem obdobju popisovali zgolj tiste vodomere, ki so v zunanjih jaških.

Stanje vodomera lahko odčitate sami in nam ga sporočite na naslednje načine:

  • prek sistema www.komunala.info,
  • po telefonu na številkah 01 58 08 100 ali 080 8652 (izberite 1, nato 3, nato izberite 1), vsak dan od 7. do 20. ure,
  • po elektronski pošti na naslov vokasnaga@vokasnaga.si ali
  • po pošti na naslov JP VOKA SNAGA d.o.o., Vodovodna cesta 90, Ljubljana, s pripisom »za Službo obračuna storitev in reklamacij«.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n