Aktualno

Zbirni center Barje pozimi s krajšim delovnikom

Zbirni center Barje med 1. novembrom in 31. marcem deluje s krajšim delovnikom. Svoje odpadke v hladnejši polovici leta v zbirni center lahko pripeljete od ponedeljka do sobote, med 6. in 18. uro. Ob nedeljah in praznikih je zbirni center zaprt.

Odpadke iz gospodinjstev občani oddate brezplačno, za nekatere vrste odpadkov pa velja količinska omejitev. V koledarskem letu lahko pripeljete omejeno količino gradbenih odpadkov (do 0,5 m3), pnevmatik (5 gum), kosovnih odpadkov (3 m3), zelenega odreza (1,5 m3), salonitnih plošč (evropaleta do višine pol metra) in pohištvenega lesa (2 m3).

Prosimo, da v zbirnih centrih dosledno spoštujete predpisane ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni covid-19 – uporabljate zaščitno masko ter vzdržujete predpisano varnostno razdaljo.

Da bo odlaganje odpadkov čim lažje in hitrejše, odpadke ustrezno pripravite in razvrstite že doma, ob obisku v zbirnem centru pa dosledno upoštevate navodila zaposlenih.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n