Aktualno

V zbirnem centru od sobote velja poseben režim

Spoštovane uporabnice, spoštovani uporabniki zbirnega centra,

od sobote, 14. novembra 2020, v zbirnem centru velja poseben režim, in sicer je vstop omogočen največ 5 vozilom hkrati.

Promet oziroma vstop v zbirni center usmerjajo varnostniki in ker se pri dovozu v zbirni center lahko pojavijo zastoji, vas prosimo za strpnost in striktno upoštevanje navodil.
Prosimo vas, da zaradi preprečevanja širjenja bolezni covid-19 nosite pravilno nameščeno zaščitno masko in vzdržujete predpisano varnostno razdaljo.

Zaradi lažjega in hitrejšega odlaganja odpadkov vas prosimo, da odpadke ustrezno pripravite in razvrstite že doma.

Če imate manjšo količino odpadkov oziroma obisk zbirnega centra ni nujen, vas vljudno prosimo, da odhod v zbirni center prestavite na ugodnejši čas.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n