Aktualno

Zbirni center Barje ponovno odprt med 6. in 20. uro

Zbirni center Barje je od 6. maja 2020 naprej ponovno odprt od ponedeljka do sobote med 6. in 20. uro.

Dodatni prostor za zeleni odrez in kosovne odpadke ima drugačen delovni čas, in sicer od ponedeljka do sobote med 10. in 18. uro.

Oddajanje odpadkov zaradi preventivnih ukrepov (v zbirnem centru se lahko naenkrat zadržuje pet vozil) traja dlje časa, zato nastajajo daljše čakalne vrste.

Uporabnike prijazno prosimo, da odpadke razvrstijo že doma, dosledno upoštevajo navodila naših zaposlenih in spoštujejo varnostne ukrepe pri oddajanju odpadkov.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n