Aktualno

Začasni zbirni center Medvode bo ZAPRT v soboto, 2. novembra

Občane obveščamo, da bo Začasni zbirni center Medvode v soboto, 2. novembra 2019, ZAPRT.

Odpadke boste spet lahko oddali v sredo, 6. novembra. 

 

Začasni zbirni center Medvode se nahaja na dvorišču nekdanjega podjetja DONIT Medvode (vhod s Ceste komandanta Staneta).

Občani v zbirni center lahko pripeljete kosovne odpadke, pohištveni les, zeleni odrez, plastično embalažo, stiropor, kovine in kovinsko embalažo, odpadno električno in elektronsko opremo, nevarne odpadke, kartonsko embalažo, avtomobilske gume, izrabljene gume brez platišč in oblačila, in sicer vsako sredo med 14. in 17. uro ter vsako soboto med 8. in 12. uro.

Na praznike in dela proste dni je zbirni center zaprt.

Občani v zbirni center lahko pripeljejo kosovne odpadke, pohištveni les, zeleni odrez, plastično embalažo, stiropor, kovine in kovinsko embalažo, odpadno električno in elektronsko opremo, nevarne odpadke, kartonsko embalažo, avtomobilske gume, izrabljene gume brez platišč in oblačila.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n