Aktualno

Začasna ukinitev podzemne zbiralnice na Trubarjevi cesti 64

 

Konec marca smo vas obvestili o začasno onemogočeni uporabi podzemne zbiralnice odpadkov na Trubarjevi cesti 64 in usmerili na uporabo zbiralnic v bližini. S tem tednom bo zaradi širšega območja gradbišča ob prenovi Prečne ulice onemogočena tudi uporaba podzemnih zbiralnic na Trubarjevi cesti 22 in 33, na kateri smo vas usmerili. Prenova bo v tem delu trajala približno štiri mesece.


V tem času lahko še vedno na enak način uporabljate podzemno zbiralnico na Ilirski 13, dodatno pa smo vzpostavili dve začasni zbirni mesti s klasičnimi zabojniki za odlaganje ločeno zbranih frakcij, in sicer:

- na Petkovškovem nabrežju 70 (pri Žitnem mostu) za odlaganje bioloških odpadkov in preostanka odpadkov ter

- ob križišču Trubarjeve in Resljeve ceste za odlaganje papirja, embalaže in stekla.

 

V tem času lahko še vedno nemoteno uporabljate podzemne zbiralnice v neposredni bližini:

- na Mali ulici 1 za odlaganje preostanka odpadkov in bioloških odpadkov,

- na Petkovškovem nabrežju 27a za odlaganje preostanka odpadkov, bioloških odpadkov in embalaže,

- na Petkovškovem nabrežju 7 za odlaganje papirja, embalaže in stekla ter

- na Miklošičevi ulici 7 za odlaganje vseh ločeno zbranih frakcij (papir, embalaža, steklo, biološki odpadki in preostanek odpadkov)
 


Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost.
Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo v Centru za podporo in pomoč uporabnikom na telefonski številki 01 477 96 00 in e-naslovu snagaljí,vokasnaga.si.
 

Fotografija je simbolična (foto: P. Bregar)

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n