Aktualno

Začasna ukinitev podzemne zbiralnice na Trubarjevi cesti 64

Uporabnike podzemnih zbiralnic obveščamo, da bo z jutrišnjim dnem (29. marec 2019) zaradi prenove Trubarjeve ceste začasno onemogočeno odlaganje odpadkov v podzemno zbiralnico na Trubarjevi cesti 64. Dela v neposredni bližini podzemne zbiralnice bodo v sklopu omenjene prenove potekala predvidoma dva meseca.

V tem času boste odpadke lahko odlagali v podzemno zbiralnico v neposredni bližini na Ilirski 13. Svoje odpadke (preostanek odpadkov in biološke odpadke) lahko odložite tudi na Trubarjevi 33, za odlaganje embalaže, papirja in stekla pa bomo ob križišču Resljeve in Trubarjeve ceste namestili klasične zabojnike.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost!

Fotografija je simbolična (foto: P. Bregar)

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo v Centru za podporo in pomoč uporabnikom na telefonski številki 01 477 96 00 in e-naslovu snagalj@snaga.si.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n