Aktualno

Z ustrezno skrbjo za bioodpadke bo pomlad še lepša

Pomlad je čas, ko je rastje še posebej bujno in se lotevamo dela na vrtu. Pri tem nastane še več bioloških odpadkov kot sicer in tudi zanje je treba poskrbeti. Odpadkov, kot so veje ali trava, ne odlagamo ob zabojnike, na pločnike ali ob cesto, prav tako jih nikakor ne odvažamo v gozdove. Ti odpadki gredo v zabojnike za bioodpadke ali v posebne, rjave tipizirane vrečke (ob zabojnik lahko postavite do pet vrečk, vsaka do teže 10 kilogramov). Večje količine je treba odpeljati v zbirni center.

Z obrezovanjem in vzdrževanjem živih mej, grmičevja, dreves in ostale vegetacije po eni strani nastane več odpadkov, po drugi pa s tem poskrbimo tudi za boljšo preglednost, vidnost prometne signalizacije in prehodnost površin za pešce, zato je to tudi obveza lastnikov.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n