Aktualno

Obvestilo uporabnikom pitne vode na območju Brezovice o začasnih spremembah oskrbe s pitno vodo

Uporabnike pitne vode v naselju Brezovica, ki so s pitno vodo oskrbovani iz centralnega vodovodnega sistema Ljubljana, obveščamo, da v sodelovanju z JKP Brezovica v delu naselja Brezovica z dnem 7. 5. 2021 zaradi nujnih investicijskih del začasno spreminjamo koncept oskrbe s pitno vodo na širšem območju Podpeške ceste od Vnanjih Goric do Tržaške ceste (vključno z delom območja Ceste na postajo) in zahodno od Gostišča pri Poku ob Tržaški cesti do Drobtinške poti.

Varnost oskrbe s pitno vodo bomo skrbno nadzorovali. Zaradi spremenjenih lastnosti in poti pitne vode ne moremo izključiti možnosti, da uporabniki v prvih dneh sprememb ne bi občasno zaznavali motnosti ali obarvanosti pitne vode, pa tudi spremembe vonja ali okusa. Priporočamo vam, da spremenjene organoleptične lastnosti pitne vode odpravite s spiranjem interne vodovodne napeljave. V primeru, da interni ukrepi ne bi bili učinkoviti, prosimo, da pokličete dežurno službo na telefonsko številko 01 58 08 112.

Spremenjen koncept oskrbe s pitno vodo bo trajal predvidoma do konca maja.

Dodatne informacije vam bomo posredovali nemudoma, če bo to potrebno.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n