Aktualno

Vabilo na interaktivno delavnico »Ali je trajnostna raba vodovarstvenega prostora uresničljiv cilj?«

V okviru projekta INCOME, evropskega okoljevarstvenega projekta, ki poteka na vodnih virih mesta Ljubljane in je financiran iz finančnega mehanizma LIFE+, želimo nekatera odprta vprašanja obravnavati skupaj s strokovno in splošno javnostjo.

Vabimo vas na interaktivno delavnico z naslovom »Ali je trajnostna raba vodovarstvenega prostora uresničljiv cilj?«, ki bo potekala v četrtek, 16. junija 2011, v veliki sejni sobi upravne stavbe JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana, od 9.-12.ure.

Na delavnici pričakujemo vašo aktivno udeležbo. Skupaj bomo odgovorili na odprta vprašanja, ki se porajajo ob problematiki. Tako bomo med drugim ugotavljali, ali je varovanje vodovarstvenega prostora na način, kot je v veljavi, dolgoročno učinkovita in strokovno utemeljena rešitev, ali je urbana raba prostora z dolgoročnim sprejemljivim vplivom na okolje na vodovarstvenih območjih sploh možna, in ali interesi, ki so trenutno prednostni, vodijo k trajnostni rabi vodovarstvenega prostora.

Pričakujemo udeležbo predstavnikov lokalnih skupnosti in državnih institucij, ki se ukvarjajo z rabo prostora in varovanjem okolja, urbanistov, arhitektov in projektantov ter drugih inženirskih organizacij, okoljskih nevladnih organizacij, upravljavcev vodovodov, dobrodošla pa je tudi splošna javnost.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov voka@vo-ka.si ali na telefon tajništva 01 58 08 364, najkasneje do10.6.2011. Število mest je omejeno.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš aktivni prispevek na delavnici. V pričakovanju, da bo delavnica uresničila vaša pričakovanja, vas lepo pozdravljamo.

dr. Brigita Jamnik, vodja projekta INCOME

Datoteke
PDF icon Vabilo na 4. delavnico INCOME [pdf | 3,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n