Aktualno

V okviru projekta Čisto zate zaključena dela na Brdnikovi ulici

Dela so potekala v okviru projekta Čisto zate. Zgrajenih je skoraj 400 metrov cevovoda, na katerega bo mogoče priklopiti 25 objektov. Ob izgradnji javne kanalizacije smo zgradili tudi javno meteorno kanalizacijo, ki bo izboljšala odvajanje padavinskih voda.

Urejena je javna razsvetljava in celovito prenovljene ceste na območju. Poleg novega vozišča so v nadaljevanju Brdnikove ulice izvedli tudi enostranski hodnik za pešce z dvignjenimi križišči za umirjanje prometa, s čimer prispevamo k večji varnosti v prometu. Prometna ureditev je na pobudo občanov zasnovana tako, da bo mogoče ob zaključku vseh del na širšem območju Brdnikove ulice vzpostavil sistem enosmernih ulic.

JP Voka Snaga trenutno na odseku Brdnikove ceste, od Legatove ulice proti Cesti na Brdo, izvaja še obnovo vodovoda.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n