Aktualno

Prvo praznjenje novih zabojnikov za papir

 Uporabnikom, ki nov zabojnik za papir že imate, sporočamo, da ga bomo prvič izpraznili po 14. januarju 2013, in sicer na naslednje dneve (na pet tednov):

 

ČS Šiška: 14. 1., 18. 2., 25. 3., 22. 4. 2013 (ob ponedeljkih)

ČS Šentvid in ČS Šmarna gora: 15. 1., 19. 2., 26. 3., 23. 4. 2013 (ob torkih)

ČS Dravlje 16. 1., 20. 2., 27. 3., 24. 4. 2013 (ob sredah)

 

Snaga je zabojnike za papir najprej razdelila na vašem (testnem) področju in izkušnje, ki jih bomo pridobili pri vas in skupaj z vami, bodo naše vodilo za oblikovanje sistema (frekvence) odvoza papirja v celotni Mestni občini Ljubljana. Po 1. marcu 2013 je namreč predvidena sprememba urnikov zbiranja komunalnih odpadkov za vse frakcije komunalnih odpadkov, o novih urnikih odvoza (tudi papirja) pa boste pravočasno obveščeni.

Prebivalci ČS Bežigrad, Moste in Vič nam lahko do 10. januarja 2013 sporočite vašo morebitno odločitev, da zabojnika za papir ne potrebujete. Posebna izjava je na voljo tukaj.

 

Ob vstopu v novo leto vam v imenu vseh Snaginih zaposlenih želimo veliko dobrega in upamo, da boste (še naprej) zadovoljni z našim delom.

Vaša Snaga

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n