Aktualno

Uskladitev podatkov o zabojnikih za biološke odpadke

Snaga bo v letu 2013, skladno z uredbo o metodologiji za oblikovanje cen komunalnih storitev (Uradni list RS št. 87/12) in na osnovi uredbe o ravnanju z biološko razgradljivimi kuhinjskimi odpadki in zelenim vrtnim odpadom (Uradni list RS št. 17/10), storitev zbiranja bioloških odpadkov začela obračunavati ločeno, obračun pa bo odvisen od velikosti in števila zabojnikov za biološke odpadke ter od povprečnega mesečnega števila odvozov.

Za zagotovitev pravilnosti obračuna je treba uskladiti dejansko stanje in velikost zabojnikov za biološke odpadke s stanjem v naših evidencah.

Na vašem računu (pod obračunom storitev) smo zato za vaše prevzemno mesto iz našega registra izpisali podatke o zabojniku za biološke odpadke in o vašem deležu na tem zabojniku.

Prosimo vas, da preverite pravilnost zapisanih podatkov in nam, če se ti podatki razlikujejo od dejanskega stanja, pravilne podatke sporočite v Snagin center za pomoč in podporo uporabnikom (po telefonu na 01 477 96 00, po faksu na 01 477 97 13 ali po e-pošti na snagalj@snaga.si).

Obrazec, prek katerega lahko sporočite podatke, je v spodnji datoteki.

Datoteke
PDF icon bio_zabojniki_podatki.pdf [pdf | 218,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n