Aktualno

Poročilo o preskusih pitne vode na oskrbovalnem območju Hrastje/Kleče z dne 25. 3. 2024

Objavljamo poročila o preskusih pitne vode na oskrbovalnem območju vodarne Hrastje/Kleče z dne 25. 3. 2024.

Rezultati kažejo, da je pitna voda glede na preskušani parameter tetrakloroeten zdravstveno ustrezna in skladna z določbami Uredbe o pitni vodi ( Ur. l. RS, št. 61/2023).

S tedenskim objavljanjem rezultatov preskušanj pitne vode, ki je bilo uvedeno ob povečanem povpraševanju uporabnikov pitne vode po preverjenih informacijah zaradi prisotnosti tetrakloroetena v vodnem viru, zaključujemo, saj so razmere v Centralnem vodovodnem sistemu Ljubljana povsem stabilne, kot so bile tudi v času prvih ugotovitev, da je v vodnem viru prisotno onesnaženje. Oskrba s pitno vodo iz onesnaženega dela vodnega vira ne poteka.

Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in varno.

Iskanje povzročitelja onesnaženja izvajajo za to pristojne inštitucije.

Za morebitna vprašanja o tem, kakšno vodo pijemo, smo vam vedno na razpolago na brezplačni modri telefonski številki 080 8652, nato pritisnite 1, zatem 7, ali nam pišite na naslov vokasnaga@vokasnaga.si.

 

Datoteke
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode z dne 25. 3. 2024 - Cesta v Prod [pdf | 917,1 KB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode z dne 25. 3. 2024 - Šmartinska cesta [pdf | 917,2 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n