Aktualno

Prejeli smo 100. Certifikat VODA IZ PIPE

Geslo letošnjega svetovnega dneva Zemlje je Planet proti plastiki.

Svoje prizadevanje za prepoznavanje kakovosti naših vodnih virov in zmanjšanje uporabe plastike v našem vsakdanu smo v petek, 19. aprila 2024, podkrepili s Certifikatom VODA IZ PIPE, ki ga v okviru pobude Skupaj za boljšo družbo podeljuje Zbornica komunalnega gospodarstva Slovenije.

Kot 100. prejemnik certifikata smo se zavezali, da bomo (še naprej):


- v svojih prostorih in na dogodkih ponujali vodo iz pipe;
- k pitju vode iz pipe spodbujali svoje zaposlene, partnerje, uporabnike in ostale deležnike;
- ozaveščali, da imamo v Sloveniji kakovostno pitno vodo in da je pitje vode iz pipe bolj zdravo in okolju prijaznejše kot poseganje po predpakirani vodi.

Podprite navedene aktivnosti tudi vi, tako službi kot tudi doma, v prostem času, med prijatelji in znanci.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n