Aktualno

Odprli smo pitnik na Preglovem trgu

V petek, 28 avgusta, smo na Preglovem trgu v Fužinah odprli nov pitnik, v mestu pa se lahko odžejate in osvežite že na več kot štiridesetih lokacijah.

Da bo uporaba pitnikov varna za vas in za druge, smo za vas pripravili nekaj priporočil. Prosimo vas, da:

  • se gumba za dotok vode dotikate le s čistimi rokami ali prek čistega papirnatega robčka ali druge zaščite;  
  • pritisnete naj gumb in pustite, da voda nekaj časa teče (dokler se temperatura vode ne ustali);
  • se z rokami ali usti ne dotikate iztočnega mesta;
  • vodo natočite v steklenico (če je le mogoče);
  • se po uporabi pitnika ne dotikate obraza, ust, nosu in oči;
  • če opazite nepravilnosti, pokličete na 01 58 08 112.  

Spremljajte aktualne informacije o ljubljanskih pitnikih, do najbližjega pitnika pa vas lahko popelje tudi mobilna aplikacija Tap Water Ljubljana.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n