Aktualno

Zbirni center v Medvodah po novem odprt tudi v ponedeljek

Zbirni center Medvode, ki se nahaja na dvorišču nekdanjega podjetja DONIT Medvode, bo od ponedeljka, 21. septembra, deloval tri dni v tednu. Po novem bodo Medvodčani svoje odpadke v zbirni center lahko pripeljali ob ponedeljkih med 14. in 16.30 uro, ob sredah med 14. in 17. uro in ob sobotah med 8. in 12. uro.

V zbirnem centru sprejemamo kosovne odpadke, pohištveni les, zeleni odrez, plastično embalažo, stiropor, kovine in kovinsko embalažo, odpadno električno in elektronsko opremo, nevarne odpadke, kartonsko embalažo, izrabljene avtomobilske gume brez platišč in oblačila. Oddaja odpadkov je brezplačna, za nekatere odpadke pa veljajo količinske omejitve. V enem koledarskem letu občani lahko pripeljete omejene količine pnevmatik (en komplet in rezerva), kosovnih odpadkov (3 m3), zelenega odreza (1,5 m3) in pohištvenega lesa (2 m3).

V zbirnih centrih ne sprejemamo odpadkov, ki nastajajo v gospodarskih dejavnostih (proizvodnja, obrt, kmetijstvo).

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n