Aktualno

Odpiranje ljubljanskih pitnikov v teku

Sodelavci JP Vodovod-Kanalizacija smo pričeli z odpiranjem pitnikov. Odpiranje pitnikov poteka postopoma, predvidoma sredi aprila se boste z naravno pitno vodo iz ljubljanskega vodovodnega sistema lahko odžejali na vseh, več kot 30, ljubljanskih pitnikih.

Pred pričetkom obratovanja se vsak pitnik temeljito pregleda in očisti, po potrebi pa se izvedejo tudi vzdrževalna dela. Pred odprtjem pitnika sodelavci JP Vodovod-Kanalizacija odvzamemo tudi vzorce pitne vode, po prejeti analizi le-teh pa pitnik aktiviramo.

Aktualne informacije o ljubljanskih pitnikih lahko spremljate tukaj, vabimo pa vas tudi k ogledu in uporabi mobilne aplikacije "Tap Water Ljubljana". Aplikacija, ki si jo naložite na mobilno napravo, določi vašo trenutno lokacijo in vam pomaga poiskati najbližji pitnik, ki ga lahko najdete po izrisani poti na zemljevidu, opisu in fotografiji.

 

Foto: Nik Rovan

Vabljeni k osvežitvi z naravno pitno vodo iz ljubljanskih pitnikov.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n