Aktualno

Snaga pripojena k JP Vodovod-Kanalizacija

Družba SNAGA Javno podjetje d.o.o. je od 18. aprila 2019 pripojena k družbi JAVNO PODJETJE VODOVOD–KANALIZACIJA d.o.o. Z vpisom pripojitve v sodni register je družba SNAGA Javno podjetje d.o.o. prenehala obstajati kot samostojna pravna oseba, njeni zaposleni pa so prešli na prevzemno družbo JAVNO PODJETJE VODOVOD–KANALIZACIJA d.o.o., ki se od pripojitve dalje imenuje JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.,  skrajšano  JP VOKA SNAGA d.o.o., s sedežem, davčno in matično številko prevzemne družbe JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. Družbo JP VOKA SNAGA d.o.o. bo vodil Krištof Mlakar, dosedanji direktor družbe JAVNO PODJETJE VODOVOD-KANALIZCIJA d.o.o.

Datoteke
PDF icon Snaga pripojena k JP Vodovod-Kanalizacija - sporočilo za javnost [pdf | 417,1 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n