Aktualno

Obvestilo uporabnikom o odvajanju in čiščenju odpadne vode

Odpadno vodo, ki nastaja v vašem gospodinjstvu ali objektu, bomo kot do sedaj odvedli in očistili. Ker je na poti od vas do čistilne naprave kar nekaj kilometrov kanalizacije in črpališč, vas naprošamo, da v kanalizacijo oziroma odtoke ne izpuščate stvari, ki v kanalizacijo ne sodijo. Še posebej so lahko v tem času problematični robčki za razkuževanje in čiščenje, za katere prosimo, da jih odvržete v koš za smeti, saj na črpališčih in čistilnih napravah povzročajo nepotrebne zamašitve in izpad delovanja naprav.  

Na področju odvajanja in čiščenja družba izvaja vse aktivnosti, ki so nujno potrebne za zagotavljanje odvajanja in čiščenja odpadnih voda in prevzemov blata iz greznic in MKČN ter komunalne odpadne vode iz nepretočnih greznic.

Zagotovljeno je neprekinjeno delovanje vseh komunalnih čistilnih naprav in črpališč. Izvajajo se vsa nujno potrebna vzdrževalna dela na kanalizacijskem omrežju zaradi zagotavljanja nemotenega odvajanja komunalne odpadne vode.

Zaradi trenutnih razmer in izvajanja preventivnih ukrepov, bomo na področju odvajanja in čiščenja v JP VOKA SNAGA omejili izvajanje storitev, ki niso nujno potrebne za zagotavljanje odvajanja in čiščenja odpadnih voda.

Tako trenutno zagotavljamo zgolj najnujnejše storitve na področju praznjenja greznic in MKČN do 50 PE in intervencijskega čiščenja interne kanalizacije.

Pregledov in prvih meritev za MKČN do 50 PE, pregledov interne kanalizacije in prevzemov blata iz greznic in MKČN, ki niso nujno potrebni trenutno ne izvajamo.

Vse storitve, ki sodijo v izvajanje javne službe, in jih zaradi trenutnih razmer ne bomo izvajali, bomo zagotovili po prenehanju uvedenih ukrepov.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n