Aktualno

Obvestilo uporabnikom o oskrbi s pitno vodo

Uporabnike pitne vode obveščamo, da oskrba s pitno vodo poteka varno in nemoteno.

Širjenje koronavirusa na varnost oskrbe s pitno vodo ne vpliva, saj je vir pitne vode podzemna voda, ki je zaščitena pred tovrstnimi neposrednimi vplivi z okolja. Sistem oskrbe s pitno vodo deluje na osnovah HACCP sistema, ki od upravljavca vodovoda zahteva stroge preventivne higienske ukrepe za zmanjševanje tveganj za zdravje uporabnikov že v običajnih razmerah.  Priporočila Svetovne zdravstvene organizacije, ki med prednostne ukrepe za zmanjševanje širjenja okužb, uvršča higienske, osebje izpolnjuje skrbno in vestno.

Koronavirus po doslej dostopnih informacijah v pitni vodi ni bil ugotovljen nikjer na svetu.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n