Aktualno

Ob 22.marcu, svetovnem dnevu voda, je zaživela animirana pot pitne in odpadne vode v Ljubljani

Ob letošnjem 22. marcu, svetovnem dnevu voda, želimo javnosti približati delovanje sistemov oskrbe s pitno vodo in odvajanja ter čiščenja odpadne vode v Ljubljani z animiranim prikazom poti vode v njih. Z animacijo so zaživele vsebine plakata "Pot pitne in odpadne vode v Ljubljani" in istoimenske informativne zloženke. S klikom na animirano mesto lahko opazujemo poenostavljen prikaz dogajanja sicer zapletenih tehničnih procesov. Prikaz spremlja tekstualni opis, opazovalec animirane predstavitve pa lahko posluša tudi zvočni posnetek s poljudno obrazložitvijo dogajanja.

Vabimo vas k ogledu animacije.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n