Aktualno

Vabilo na razstavo: Voda za Ljubljano

V letošnjem letu mineva 121 let od pričetka urejene oskrbe s pitno vodo v Ljubljani.  Letos želimo častitljivo letnico še posebej poudariti, zato s Svetovnim dnevom voda, 22. marcem, že pričejamo z aktivnostmi, ki bodo zaznamovale to pomembno obletnico.

Vabimo vas na razstavo z naslovom "Voda za Ljubljano", ki bo potekala v atriju Mestne hiše, Mestni trg 1, v času od 16. maja do 10. junija 2011. V okviru razstave bomo prikazali razvoj oskrbe s pitno vodo in ureditev javne kanalizacije v Ljubljani vse od prvih zametkov komunalne infrastrukture iz časa rimske Emone pa vse do danes.

Datoteke
PDF icon Vabilo na razstavo o razvoju javne oskrbe s pitno vodo in kanalizacije v Ljubljani [pdf | 546,7 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n