Aktualno

Kosovnih odpadkov in zelenega odreza ne odlagajte poleg zabojnikov ali na ulici

Ker je odvoz kosovnih odpadkov do nadaljnjega ustavljen, prosimo vse tiste, ki boste urejali stanovanja, garaže in kleti, da odpadke za kosovni odvoz hranite na svojem dvorišču oziroma v svojih prostorih.

Ko bo naročilo kosovnega odvoza spet mogoče, vas bomo o tem obvestili.

Lepo prosimo, da kosovnih odpadkov ne odlagate poleg zabojnikov ali na ulici in s tem pripomorete k temu, da se na ulicah ne bodo kopičili odpadki. Še posebej prosimo, da odpadkov ne odlagate v naravi.

Enako prosimo tiste, ki boste na svojih vrtovih opravljali zelene odreze. Vejevje in druge vrtne odpadke hranite na svojih površinah.

Hvala za vaše sodelovanje in prizadevanje, da tudi v teh izrednih razmerah naša okolica ostane čista in urejena.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n