Aktualno

Kateri zabojnik je moj?

Na nekaterih ulicah je Snaga nove zabojnike za embalažo pripeljala na naslov, kamor prihaja račun, že obstoječi zabojniki (za preostanek in biološke odpadke) pa sicer  stojijo drugje oziroma na različnih naslovih. Če je tako tudi v vaši ulici, je pomembno, da pred svojo hišo ne odpeljete kar katerega koli zabojnika, ampak pogledate, kateri je namenjen vam.

Na vsakem zabojniku sta namreč čip in posebna nalepka, ki vsebuje vse potrebne informacije o zabojniku in hkrati služi kot identifikacija zabojnika.

»Svoj« zabojnik najdete tako, da preverite naslov, ki je napisan na nalepki, če pa je na enem naslovu več uporabnikov, ki imajo vsak svoj zabojnik, pa preverite šestmestno številko, ki pripada vašemu odjemnemu mestu. Ta številka je zapisana na levi strani vašega računa.

Barkoda na nalepki predstavlja skupek informacij o zabojniku, ki jih lahko dobimo z uporabo  ustreznega čitalca. Ti čitalci so vgrajeni tudi na Snaginih smetarskih vozilih, s pomočjo barkode pa Snaga beleži, kolikokrat izprazni posamezni zabojnik, v nadaljevanju pa bo morda te podatke uporabila tudi pri obračunavanju svojih storitev.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n