Aktualno

Cevkovo mesto na konferenci DIGGIT

Na 1. Slovenski digitalni konferenci - DIGGIT 2012, ki se bo odvijala 6. in 7. junija 2012 v Cankarjevem domu v Ljubljani, se bo v okviru tematskega sklopa »Odličnost slovenskega digitalnega komuniciranja in poslovanja« predstavilo tudi Cevkovo mesto, spletna stran Cevka,  maskote JP Vodovod-Kanalizacija. Cevka in njegovo spletno mesto je Programski svet konference DIGGIT prepoznal kot slovenski primer dobre prakse na področju digitalnega komuniciranja, ki si zasluži predstavitev udeležencem konference. Cevkovo spletno mesto je nastalo v sodelovanju JP Vodovod-Kanalizacija z agencijo ENKI.

Cevkovo spletno mesto je spletno izobraževalno središče o vodi in ravnanju z njo, kjer učenci prve triade osnovnih šol najdejo zanimive podatke o vodi v Ljubljani, se poučijo o pomenu varčevanja z vodo, spoznajo vodni krog ali pa se pomerijo v spletni igrici Vodni stražarji.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n