Aktualno

Če zabojnika za papir ne boste potrebovali, ga do 10. januarja 2013 lahko odklonite

  

Na Snagi vam želimo olajšati ločeno zbiranje odpadkov, zato v Ljubljani razdeljujemo (dodatne) zabojnike za papir. Zabojniki so enakih prostornin kot zabojniki za embalažo (240- in 1100-litrski). Snaga bo zabojnike pripeljala pred vse večstanovanjske stavbe, če pa živite v individualni hiši in zabojnika ne potrebujete, ga lahko odklonite. Ker smo zabojnike v četrtni skupnosti Šiška že razdelili, nam vašo morebitno odločitev, da zabojnika za papir ne potrebujete, lahko sporočite prebivalci ČS Bežigrad, Moste in Vič.

Vaše odklonitve sprejemamo do 10. januarja 2013.

Elektronski obrazec najdete tukaj, namenjen pa je uporabnikom na samostojnih/individualnih prevzemnih mestih. V primeru skupnega prevzemnega mesta vas prosimo, da odjavo podpišete vsi uporabniki tega prevzemnega mesta in nam jo pošljete bodisi po navadni bodisi po elektronski pošti (skeniran dokument). Z vpisom vseh potrebnih podatkov potrjujete, da zabojnika za papir ne potrebujete in da papirja ne boste odlagali v zabojnik za preostanek odpadkov, pač pa v ustrezen zabojnik na ekološkem otoku/zbiralnici.

Položnica, ki jo plačujete za Snagine storitve, se skladno z Odlokom o zbiranju in prevozu komunalnih odpadkov za zdaj ne bo zmanjšala, čeprav zabojnika za papir ne boste imeli in čeprav Snaga po novem manjkrat prazni vaš(e) zabojnik(e) za preostanek odpadkov.

 

 

Datoteke
PDF icon odklonitve_papir_december.pdf [pdf | 209,9 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n