GIZ

Glasilo:

Gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina izdaja glasilo, kjer lahko preberete več o zemeljskem plinu in njegovih uporabnikih. Posamezne številke glasila si lahko preberete v spodnjih datotekah.

Kogeneracija:

Kogeneracija ali soproizvodnja toplotne in električne energije (krajše: SPTE) na zemeljski plin je sočasno pretvarjanje energije goriva (zemeljskega plina) v toplotno in električno energijo, kar omogoča velike prihranke. Informativna zloženka je v spodnji prilogi.

Datoteke
PDF icon Modro je imeti zemeljski plin - informativna brošura [pdf | 5,3 MB]
PDF icon Kogeneracija na zemeljski plin [pdf | 1,1 MB]
PDF icon Glasilo GIZ, številka 04, 2012 [pdf | 1,3 MB]
PDF icon Glasilo GIZ, številka 03, 2011 [pdf | 2,2 MB]
PDF icon Glasilo GIZ, številka 02, 2010 [pdf | 985,8 KB]
PDF icon Glasilo GIZ, številka 01, 2010 [pdf | 740,9 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n