Odpadki

Cenik

Ponujamo vam konkurenčne cene za privlačne lokacije − oglejte si naš cenik ali pa stopite v stik z Vero Horvat. Bi vam morda ustrezala katera od posebnih plakatnih ponudb?

Cenik plakatiranja   cena brez DDV DDV 22% Cena z DDV*
plakatno mesto 70x100 cm kos/dan 0,63 0,14 0,77
nadomestilo za takso kos/dan 0,20 0,04 0,24
bela podlaga (prilepka) kos 0,42 0,09 0,51
prevzem plakatov za območju MOL   11,37 2,50 13,87

*Vse cene so v evrih.


Osnova za obračun je plakatno mesto velikosti B1 pokončno (70x100 cm). Če je plakat večjega formata, se obračuna število plakatnih mest, ki jih zasede. Če je plakat manjšega formata, se nalepi na podlago B1 in obračuna po ceniku. Preberite še splošne pogoje plakatiranja.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n