Poslanstvo, vizija in vrednote

Poslanstvo, vizija in vrednote

Naše poslanstvo

  • trajnostno gospodarjenje z odpadki skladno z »Zero  waste« (nič odpadkov) strategijo, skrb za urejene javne površine z namenom zagotavljanja kakovostnega okolja za življenje;
  • odgovorno zagotavljanje kakovostnih storitev po meri uporabnikov za primerno ceno;
  • razvijanje celovitih rešitev ravnanja z odpadki s krepitvijo dolgoročnih partnerstev in vključevanjem v krožno gospodarstvo.

Naša vizija

Odgovorno na poti v družbo brez odpadkov.

Vrednote

  • zanesljivost in usmerjenost k uporabnikom;
  • poštenost in odgovornost;
  • strokovnost in gospodarnost;
  • prijaznost in skrb za zdravje ljudi.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n