O družbi

Obnova vodovoda v sklopu rekonstrukcije dela Slovenske ceste od Trdinove ulice do križišča z Dunajsko cesto ter Kersnikove, Dvorakove in Vošnjakove ulice

Naziv projekta: Obnova vodovoda v sklopu rekonstrukcije dela Slovenske ceste od Trdinove ulice do križišča z Dunajsko cesto ter Kersnikove, Dvorakove in Vošnjakove ulice

Rok izvedbe: 2019

Opis projekta: obnova javnega vodovoda

Status projekta: v teku

Investitor: JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o.


Zemljevid prikazuje traso obnove vodovoda v sklopu rekonstrukcije dela Slovenske ceste, in sicer od Trdinove ulice do križišča z Dunajsko cesto ter Kersnikove, Dvorakove in Vošnjakove ulice.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n