Pitna in odpadna voda

Načini obveščanja javnosti

Skladno z določbami Pravilnika o pitni vodi (Ur.l. RS, št. 19/04, 35/04, 26/06, 92/06, 25/09, 74/15, 51/17, v nadaljevanju Pravilnik) in z vsebino strokovnih priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje, vas obveščamo o načinih in rokih obveščanja uporabnikov v posameznih primerih glede na zahteve Pravilnika v letu 2023:

Upravljavci pomembnejših javnih objektov (vrtcev, šol, bolnišnic) bodo v posameznih primerih uvrščeni na prioritetno listo obveščanih.

Vabimo vas na naš spletni portal, kjer z iskalnikom "Od kod priteče voda?" lahko poiščete oskrbovalno območje, kjer živite.

Datoteke
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Ljubljana [pdf | 110,7 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom vodovodnih sistemov v občini Medvode [pdf | 110,2 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Trebeljevo [pdf | 110,1 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Lipoglav [pdf | 110 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Ravno Brdo [pdf | 110,2 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Šmarna gora [pdf | 109,1 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Rakitna [pdf | 110,3 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Pijava Gorica [pdf | 110,4 KB]
PDF icon Obvestilo uporabnikom centralnega vodovodnega sistema Želimlje [pdf | 110,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n