O družbi

VKS-64/24 Oddaja gradbenih odpadkov, ki nastajajo pri vzdrževanju vodovodnega in kanalizacijskega omrežja ter pri zbiranju odpadkov v JP VOKA SNAGA d.o.o za obdobje enega leta

Predmet javnega naročila VKS-64/24 Oddaja gradbenih odpadkov, ki nastajajo pri vzdrževanju vodovodnega in kanalizacijskega omrežja ter pri zbiranju odpadkov v JP VOKA SNAGA d.o.o za obdobje enega leta
Številka javnega naročila VKS-64/24
Datum objave  27. 5. 2024
Rok za oddajo ponudb 26. 6. 2024, preko informacijskega sistema e-JN
ŠTEVILKA OBJAVE NA PORTALU JAVNI NAROČIL JN003524/2024-EUe16/01
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil https://www.enarocanje.si/#/pregled-objav/815429

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n