Pitna in odpadna voda

Cenik do 31. 3. 2014

Datoteke
PDF icon Cenik storitev [pdf | 1,3 MB]
PDF icon Cenik za obračun storitev prevzema blata in ravnanja z blatom iz obstoječih greznic in malih komunalnih čistilnih naprav [pdf | 306,5 KB]
PDF icon Cenik za obračun storitev odvajanja in čiščenja odpadnih in padavinskih voda [pdf | 372,1 KB]
PDF icon Cenik za obračun storitev vzdrževanja vodovodnih priključkov na javni vodovod in obračunskih vodomerov [pdf | 419,8 KB]
PDF icon Cenik za obračun storitve javne službe oskrbe s pitno vodo [pdf | 429,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n