Brest

Datoteke
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 10. julij 2012 [pdf | 2,7 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 1. februar 2012 [pdf | 2,8 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 3. oktober 2011 [pdf | 3 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 4. april 2011 [pdf | 4,5 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 2. februar 2011 [pdf | 816,5 KB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 7. december 2010 [pdf | 885,9 KB]
PDF icon 3310_porocilo_o_preskusu_pitne_vode_7_april_2010.pdf [pdf | 343 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n