Aktualno

Začetek odvoza odpadne embalaže iz začasnega skladišča na Barju

Skladno s spremenjeno uredbo o ravnanju z odpadno embalažo smo v Snagi na podlagi javnega naročila izbrali izvajalca za prevzem in obdelavo ločeno zbrane odpadne embalaže, ki je nakopičena v Snaginem začasnem skladišču na Barju.

Tripartitna pogodba (med Ministrstvom za okolje in prostor, javnim podjetjem Snaga in izbranim izvajalcem)  je podpisana, izvajalec, podjetje Kostak, d. d., pa je odpadno embalažo začel odvažati danes. V dveh tednih bo Kostak v predelavo odpeljal dva tisoč ton odpadne embalaže.

V Snagi začasno rešitev za odvoz odpadne embalaže, ki predstavlja veliko sanitarno in požarno tveganje, ocenjujemo kot nujno in dobrodošlo potezo.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n